Markedsføring

Digital markedsføring

Digitale flater har åpnet for en helt ny måte å kommunisere på. Man treffer målgruppen mer direkte, og budskapet kan tilpasses, spisses og ikke minst gjentas. Feltet er i konstant utvikling, og vår oppgave som digital medierådgiver, er å sørge for at du til enhver tid er synlig på de plattformer som best når dine kunder – til best mulig pris.

Sosiale medier

Sosiale medier opptar en stadig større plass i livene våre, og vi benytter plattformene til mye mer enn å pleie kontakt med venner og bekjente. De er blitt viktige arenaer for nyheter, kommunikasjon og informasjonsflyt, men det er en komplisert jungel å navigere i. Poster og innlegg filtreres og sorteres, og skal man bli sett, er det viktig å gjøre ting riktig. Vi følger trendene tett, og er hele tiden oppdatert på hva og hvordan, slik at du kan føle deg trygg på at budskapet når ut til din målgruppe.

Innholdsmarkedsføring (Content Marketing)

Innholdsmarkedsføring er en annerledes måte å markedsføre seg på. Den er mindre direkte, og foregår ved at man lærer bort, underholder og/eller inspirerer målgruppen, for eksempel gjennom en blogg eller podcast. Man engasjerer kundene, skaper langsiktige relasjoner og lojalitet, som igjen leder til resultater. Vi tilbyr hjelp til både innhold og produksjon.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke tranemedia.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Trane Media AS © 2018
Org.nr. 919 494 050 MVA

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke tranemedia.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.