Magnar Løberg fra Kjør Trafikkskole er gjest hos Markedspodden

av | 24. jan, 2019 | Podkast

Kjør Trafikkskole er gjest hos Trane Media sin podcast, Markedspodden. 
Etter fem- seks år som kjørelærer i Larvik møtte Magnar Løberg (31) drømmejenta fra Undrumsdal som fikk han til å tenke. Hva med å starte opp egen trafikkskole i Re?

Denne episoden er full med gode tips til deg som driver for deg selv eller er i tanke boksen for å starte gründer reisen. Hard jobbing, lange dager og kontinuerlig, ekte innsats. Men verdt det er det.

Høsten 2018 oppstartet gründeren Magnar Løberg Kjør Trafikkskole i Revetal. I Olgar Dahlsvei traff Magnar midt i blinken med lyse og trivelige lokaler, perfekt for en kjøreskole. Kjør trafikkskole ligger med gangavstand til Re videregående og Revetal sentrum med bussforbindelse som gjør Kjør Trafikkskole lett tilgjengelig.

Magnar ønsker å tilby den beste trafikkopplæringen med sikkerhet som førsteprioritet. Trafikkskolen jobber mot nullvisjonen. Dette er en visjon om ingen drepte eller hardt skadde i vegtrafikken. Dette mener Magnar Løberg en kjørelærer sin viktigste rettesnor. Det er også viktig med kunnskap og trivsel under opplæringen. Trivsel skaper et godt læringsmiljø, og det Trafikkskolen Kjør vil tilby opplæring som er tilpasset hver enkelt elev. Gründeren Magnar Løberg stortrives som kjørelærer og sier han har kommet til Revetal for å bli.

Med full satts på Kjør trafikkskole i Revetal håper Magnar Løberg å utvide selskapet med flere ansatte. Magnar stortrives som kjørelærer. Det er drømmejobben: – Jeg trives fantastisk godt. Det å kunne undervise en til en i bilen, legge tilrette undervisningen for hver og en, og føre dem fram til førerkort som er så viktig for folk, det er helt rått.

Stefan Lundberg
Daglig leder i Trane Media

Fyll ut feltene under
så tar vi kontakt

Sjekk ut bloggen vår her!

Flere podcasts

Hva skjer med Facebook og Sosiale Media

Hva skjer med Facebook og Sosiale Media

    Altid moro å følge med på oppdateringene til de store sosiale media plattformene.  Nå er det Facebook som er ute å lager uro i vannet igjen. Men det trenger ikke være så skummelt. I dagens episode av Markedspodden får du litt innblikk i noen...

Markedspodden på besøk hos Ane Cathrine Buck i StudioBuck.

Markedspodden på besøk hos Ane Cathrine Buck i StudioBuck.

    Markedspodden på besøk hos Ane Cathrine Buck i StudioBuck I Stavern finner vi fotograf Ane Cathrine Buck og Markedspodden har fått gleden av å kunne besøke henne i StudioBuck og spille inn dagens episode. I denne episoden av Markedspodden blir det...

Effekten av Markedspodden

    Effekten av en Podkast, Markedspodden ila de første 6 månadene.    De fleste møtene jeg er i handler om at kunden vil ha flere kunder og salg. Og dette stemmer vell for de fleste av oss. Men det som ikke helt henger på greip, det er at ting...

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke tranemedia.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Trane Media AS © 2018
Org.nr. 919 494 050 MVA

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke tranemedia.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Share This